podstavek iz selenita

10,00 

Na zalogi

Category: Tag:

Opis

Okrogel podstavek iz selenita.

Obseg približno 8 cm, debelina 1 cm.

Selenitni podstavek je odličen za čiščenje in polnjenje dragih kamnov, nakita in kristalov. Ko nanj položimo druge kristale, jih ne samo očisti, ampak tudi napolni in poveča njihovo energijo. Preko noči jih enostavno položimo nanj.

Uporabimo ga lahko tudi za postavitev kristalne mreže. Na podstavek enostavno položimo nekaj kristalov, kar ustvari varen in miren prostor za meditacijo, zdravljenje, in zaščito v prostoru, pa naj bo to doma ali v službi (pisarna, saloni…).

Op. : Selenit ne prenaša vode, zato ga ne izpostavljamo stiku z njo. Prav tako sam naj ne bi potreboval čiščenja in polnjenja. Po potrebi se ga lahko postavi na mesečino ali na ne premočno sonce.

 

SELENIT

Znamenje: dvojček, rak

Planet: Mesec

Čakra: tretje oko, kronska, eterična (8.)

Zdravilne lastnosti:

  • Telesne: Koristen je za regeneracijo krvnih celic, vitalnost, mladostnost, motnjo pomanjkanja pozornosti / hiperaktivnost, plodnost, nosečnost, zastajanje tekočine, napihnjenost, PMS, težave z menstruacijo in menopavzo, hrbtenjačo, hormone, bolečine v žolčnih kamnih.
  • Psihične: Globok notranji mir prinaša ljudem, ki veliko razmišljajo in se nenehno bojijo zamišljenih nesreč. Je kristal partnerstev, tako v ljubezni kot v odnosih; nežno spodbuja vse oblike komunikacije in pomaga zaznati laži in prevare.
  • Duhovne: Kamen medijev in jasnovidcev. Pomaga povezati se z modrimi predniki, angeli in vodniki, z ljubljenimi ljudmi (telepatsko) in z vedeževanjem s kozmičnimi zapisi modrosti. Spodbuja tudi spominjanje sanj in preteklih življenj.

Oponomočenje (afirmacija): Pozdravljam sanje, ne pa iluzij.

Odličen za otroke, ki se bojijo teme. Zaljubljeni si z njim zagotovijo zvestobo partnerja.