Košarica

0

unakit in rdeči jaspis

21,00 

Na zalogi

Opis

Uhani iz unakita in rdečega jaspisa.

Dolžina visečega dela uhana pribl. 5 cm.

Unikat! Na voljo tudi zapestnica, ki uhane dopolnjuje. Kot komplet ugodneje!

 

UNAKIT

Znamenje: škorpijon

Planet: Mars, Venera

Čakra: sončni pletež, srčna

Zdravilne lastnosti:

  • Telesne: Pomaga pri delovanju srca, prekrvavitvi, menstrualnih krčih in menstruaciji, neplodnosti, prehladih in gripi, obvladovanju telesne teže; pomaga pri zasvojenostih, alkoholizmu.

  • Psihične: Globoko potlačena čustva pomaga sproščati na počasen in nežen način; lajša dolgotrajne odvisnosti in fobije, podpira odvajanje od kajenja; dober je za zasanjane otroke in vse, ki težko ostanejo v resničnosti tukaj in zdaj.

  • Duhovne: Aktivira voljo, srčno čakro, povečuje in krepi intuicijo; dober za meditacijo.

Opolnomočenje (afirmacija): Tukaj sem, da zacvetim. / Osredotočam se na obljube jutrišnjega dne, ne pa na napake včerajšnjega.

RDEČI JASPIS

Znamenje: oven, lev devica, tehtnica, kozorog

Planet: Zemlja, Sonce, Mars

Čakra: korenska

Zdravilne lastnosti:

  • Telesne: Ima močno zdravilno moč in pozitivno vpliva na številne bolezni: zdravi težave s potenco in plodnostjo; pomaga pri nerednih menstruacijah, pospešuje hiter in nezapleten porod; pozitivno vpliva na kakovost krvi, ustavi krvavitve, pomaga pri hemoroidih in povišani telesni temperaturi; krepi pretok krvi; zdravi želodčne bolezni, prebavne težave, zmanjšuje napihnjenost in čisti črevesje; aktivira jetra, žolčnik in vranico; vpliva na zdravljenje ledvic, uriniranje in odstranjevanje kamnov iz telesa; pozitivno vpliva na epilepsijo.
  • Psihične: Njegove močne vibracije očistijo energijo,vzpodbuja skromnost, sočutje, potrpežljivost in željo po dobrih dejanjih.
  • Duhovne: Simbolizira življenjsko energijo: aktivira našo voljo, odločnost in vzdržljivost; stabilizira in uravnoteža energijo. Je vodnik in tolmač naših sanj.

Opolnomočenje (afirmacija): Odprt(a) sem za vse, kar je okoli mene, in za vse, kar je v meni.