Košarica

0

larimar

10,00 

Na zalogi

Category: Tag:

Opis

Surovi larimar, brušen na eni strani.

Velikost prb. 2 cm x 2 cm, teža 4 g.

 

LARIMAR

Znamenje: lev, ribi

Planet: Neptun

Čakra: grlena (primarna), kronska, tretje oko (sekundarna)

Zdravilne lastnosti:

  • Telesne: Čisti telesne meridiane, položen na boleče mesto izvleče bolečino. Pomaga pri težavah s ščitnico in timusom, odpravlja bolečine v prsih, grlu in glavi, pomaga pri okužbah (bakterije, virusi) in vročini; krepi kosti in hrustanec, zdravi kostna in sklepna vnetja. Okrepi alternativne načine zdravljenja, zlasti tiste, ki vključujejo toploto, svetlobo in vodo.

  • Psihične: Krepi umirjenost, prinaša nežen mir in vedrino ter pripomore k bolj pozitivni perspektivi; pomaga olajšati depresijo in apatijo. Pomaga prepoznati, razjasniti in razumeti trenutno dojemanje vseh stvari v življenju (znotraj in zunaj), ki jih je treba spremeniti, in podpira proces sprememb. Pomaga sprejeti spremembe in se brez težav premikati skozi proces. Preveč kritični do sebe in do drugih ga lahko uporabijo za nežno odpiranje srca in uma.

  • Duhovne: Najpogosteje se ga uporablja za delo s čakrami za grlo, timus in srce, saj larimar spodbuja, da svojo notranjo resnico iz srca govorite s popolno jasnostjo. Prav tako pomaga doseči globoko meditativno stanje, povezavo z višjo vibracijsko energijo, ki krepi komunikacijo z angeli, vodniki, varuhi in Virom.

Eliksir: Pomaga pri zdravljenju bolezni kosti. Kristal se čez noč pusti v stekleni posodi z vodo. Pije se zjutraj na tešče.

Opolnomočenje (afirmacija): Lahko ozdravim sebe in situacijo. / Pomirjen(a) sem in sprejemam spremembe.