Košarica

0

zrasle puščavske rože

3,00 

Na zalogi

Opis

Skupek zraslih malih puščavskih rož.

Velikost prb. 2 – 3 cm.

 

PUŠČAVSKA ROŽA

Znamenje: bik, škorpijon, kozorog

Planet: Zemlja, Pluton

Čakra: korenska

Zdravilne lastnosti:

  • Telesne: Krepi odpornost proti virusnim okužbam, kožnim izrastkom in madežem; pomaga pri težavah s prostato in testisi, pri potovalni bolezni, pri želodčnih motnjah, zdravljenju živali.
  • Psihične: Lajša napade panike in klavstrofobije; odlično pomaga pri izgubi zaupanja vase zaradi nesreče, bolezni, psihičnega zloma ali izgube. Odpravlja čustvene blokade (blaži agresijo, jezo in negativna čustva). Povečuje občutek varnosti in razvija samozavest; krepi odločnost pri postavljanju stremljenj in ciljev, povezanih s poslovanjem.
  • Duhovne: Ker velja, da ima vsaka puščavska roža svojega duhovnega varuha, je to dober zaščitni kamen, ki ga je dobro imeti pri sebi, če se počutite ranljive. Prisluhnite svojemu notranjemu glasu in, če je potrebno, stopite korak nazaj in ocenite svoje življenje, preden sprejmete konkretne ali pomembne odločitve. To je kamen notranjega zlata, ki predstavlja vaš še nerazvit potencial.

Oponomočenje (afirmacija): Imam ogromno notranjih virov.

Opozorilo: Zelo dober kamen za otroke, ki so sramežljivi in si ne upajo izraziti svojega talenta. Je tudi kamen za zelo stare in bolne živali.