Košarica

0

srednji pirit

5,00 

Na zalogi

Category: Tag:

Opis

Naravna kocka pirita, težka med 20 in 35 g.

Naši piriti niso polirani in so zato lahko na površini oksidirani.
Oblika piritov je naravna, niso brušeni, kar pomeni, da so bolj ali manj pravilne kocke z možnimi priraslimi kockicami, odkrušenimi robovi in podobnim.

Izvor: Španija.

 

PIRIT

Znamenje: oven ali lev

Planet: Mars in Sonce

Čakra: sončni pletež

Zdravilne lastnosti:

  • Telesne: V bistvu se ga lahko uporablja na vseh bolnih mestih: pomaga pri prehladih, gripi in drugih virusnih napadih, pri pljučnih obolenjih, čisti dihalne poti; pomaga pri krvnih obolenjih, anemiji; uravnava prebavo, aktivira delovanje jeter, žolča, blaži krče in menstrualne težave.
  • Psihične: Zelo ščiti pred nenehnim nadzorom, kritikami in manipuliranjem s strani partnerja, staršev ali delodajalca; lastniku daje moč, da se upre, ne da bi se razjezil ali razburjal in tako spremenil ravnovesje moči. Blaži nervozo in onemogoča nagle spremembe razpoloženja; pomaga najti notranji mir, varnost in ravnotežje. Na grleni čakri pomaga odpraviti duševne probleme in iz strahu nastale kronične psihične bolezni.
  • Duhovne: Pomaga spoznati svoj pravi JAZ; negativno energijo pretvarja v pozitivno, zlo v dobroto, sovraštvo v ljubezen; odstranjuje blokade na duhovni, duševni in telesni ravni.
  • Opolnomočenje (afirmacija): V svoje življenje sprejemam samo tisto, kar je pozitivno.

Opozorilo: Ker je zelo občutljiv na kozmetiko in znoj, ga ni dobro dolgo nositi v stiku s kožo. Ne sme se ga uporabljati za pripravo eliksirja.